Rivuluţia part time

Becali. îşi dă (iar) genial cu cataroiu-n coaie afirmând: „Mi-a fost scârbă când am văzut că mii de români au ieşit în stradă ca să-i ia apărarea unui arab împotriva preşedintelui Băsescu” (www.libertatea.ro). Machidonul uită însă că nici el nu e român, doar se mândreşte teribil cu apartenenţa la un alt grup etnic decât majoritatea română.

Deci de ce să ies în stradă la viitoarele alegeri pentru a-l sprijini împotriva inclusiv a succesorului ales de Băsescu?

 

Şi da, e trist al dracului că suntem atât de preocupaţi ca neam să ucidem cu mâna noastră capra vecinului ca nu cumva acestuia să îi meargă cu o minută mai bine decât nouă încât nu suntem capabili de douăzeci de ani să zămislim un lider cu coloană vertebrală din rândurile etniei noastre. E trist că după ce că acest cetăţean român de etnie arabă a făcut ceva, acum suntem deja preocupaţi să-l mânjim cu rahat. (Da, am auzit celebra moară de zvonuri afirmând că o parte dintre pacienţii SMURDului au ajuns în sicrie fără unele dintre organele vitale. Să zicem că e aşa. Pentru mine înseamnă doar că un om, undeva, a mai primit o şansă să facă ceva important în viaţă.)

Şi da, jos pălăria în faţa omului şi doctorului Raed Arafat care deşi a aprins scânteia care a dat foc nemulţumirilor românilor nu e în stradă, încercând să îi manevreze şi să îi transforme în tăvălugul care să-i netezească poteca până la … (poate chiar Cotroceni).

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s