Just another bouillabasse

Vara asta nebună s-a terminat încă mai nebuneşte. Aşa că la începutul toamnei avem scandaluri din plin:

– Roşia Montana: nu o să ies la manifestaţii deoarece nu cred că se va rezolva ceva aşa. Câtă vreme acolo e un filon uriaş de şpagă, mă îndoiesc amarnic că forurili politice se vor simţi să facă ceva pro-România. Cât despre manifestaţii, arată perfect, dar aş vrea să văd şi ceva rezultate. PS: Şi la Certeju de Sus tot cianuri se folosesc. De ce nu iese nimeni pentru asta?

 

– Să moară bunica! Un copil a murit. Am auzit tot felul de ”explicaţii” abracadabrante, de la ”Ionuţ s-a sacrificat în astral ca să ne scape pe noi de problema javrelor maidaneze” la ”a primit ceea ce a meritat fiindcă Dumnezeu nu ar fi permis altceva”. Iar cireaşa de pe tort e teoria transpiraţiei conform căreia amărâtul ăla a fost ucis de un pedofil homeless care l-a aruncat după aia javrelor.

Aş lua un pic la puricat aspectul ăsta: 

= nu cred că legiştii sunt atât de cretini încât să nu vadă urmele unei asemenea agresiuni

= câinii nu atacă cu atâta ferocitate şi nu distrug un cadavru într-o perioadă atât de scurtă de timp. Ceea ce iubitorii de maidanezi uită sau aleg să uite e faptul că maidanezii NU mai sunt domestici ci sunt sălbăticiţi. Asta înseamnă că au revenit la obiceiurile lupilor. Iar lupii nu sfâşie atât de rapid decât o pradă vie.

Şi să zicem că nu am eu dreptate, copilul ăla a fost ucis de un psihopat pedofil şi aruncat la câini. Asta nu înseamnă că nu sunt cu peste 65 000 câini vagabonzi pe străzi faţă de normal. Şi nu înseamnă că nu sunt zilnic muşcaţi câţiva oameni. Alooo! Trezirea! Deşteptarea! Un animal domestic este cf. dexonline: DOMÉSTIC, -Ă, domestici, -ce, adj. 1. (Despre animale) Care trăiește pe lângă casă, fiind folosit în anumite scopuri. Asta înseamnă că ar trebui să vieţuiască într-o curte sau într-o casă, nu pe străzi. Definiţia nu implică vieţuirea pe străzi, în competiţie cu noi ăştia cu două picioare care locuim în oraş.  Şi nu, nu incit la ”răzbunare”. E o tâmpenie uriaşă să zici că noi, oamenii care coabităm în oraşe vrem să pornim o răzbunare împotriva câinilor maidanezi dacă nu-i mai vrem pe străzi. Faptul că dacă mi se pune pata să ies la miezul nopţii pe străzile din spatele blocului meu sau al mamei fără să dau peste minim 6 haite de vagabonzi nu se poate numi răzbunare ci exercitare a unui drept legitim şi anume ăla referitor la libera circulaţie. NU răzbunare. Şi nu deştepţilor, nu se pune echivalenţa, ”Gigel a omorât un Dorel, hai să omorâm toţi Gigeii din ţară.” Nu de alta dar inclusiv Gigel plăteşte pentru dreptul de a locui aici. Javrele nu. 

Că primarul de la Tg. Mureş a rezolvat problema fără a-i omorî. Aşa, şi? Chiar credeţi că tot vestul arde de dorinţa nestăvilită de a avea un câine fără stăpân adus din România fiindcă vagabonzilor de aici le cresc la fiecare 5 minute covrigi calzi în coadă? Hai să fim serioşi! Mai degrabă aş proune trimiterea în ţările asiatice unde se mănâncă. 

Cât despre toţi închipuiţii care cad în genunchi rugându-ne pe noi ăştia care avem pretenţia de a ne plimba liberi în spaţiile pentru care plătim, băbăieţi, get the fuck a life! Ieşiţi cu noi în parcuri, plimbaţi-vă, lăsaţi-vă muşcaţi bine de obiecte ale adoraţiei voastre şi pe urmă mai stăm de vorbă. Şi înainte de a face calea lui Sf. Canis Compostelando în genunchi ca să  aveţi ce pupa sub coadăîn continuare, să-mi demonstraţi că de minim 5 ani sunteţi minim ovo-lacto-vegetarieni convinşi. Adică nici măcar peştişor, că şi ăla sângerează când îi dai cu cuţitul în cap, Nici fructe de mare, că alea chiar se gătesc de vii. Altminteri sunteţi nişte ipocriţi care ar trebui să înveţe să-ţi ţină dracului gura.

 

– Parodia de referendum a lui Oprescu. Pisi, te-ai tâmpit? Ai o lege, ce pizda mea faci? Mă întrebi dacă s-o aplici sau nu? WTF??? Arunci peste 1 mil de euro – care ar putea fi folosiţi în scopuri mai bune: dotări spitaliceşti, dotări şcolare alte amănunte d-astea nesemnificative care ar putea să îmbunătăţească viaţa unor oameni.

– Costurile vieţii unei javre maidaneze vs costurile unui om: câtă vreme alocaţia unui copil e de 42 de lei iar alocaţia unei javre e 500 lei pe lună, mă scuzaţi, oricât aş fi de iubitoare de animale şi nu mi-ar plăcea oamenii, prefer copii.

 

– Scandalul de la Patriarhia Tomisului: bate-voi păstorii până se vor trezi oile. 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s