Legea maidanezilor

E copiată după cele europene. Da, şoc şi groază, fix aceeaşi lege se aplică în ţările civilizate, aka UK, Franţa, Spania, Germania: e javra pe stradă, e luată de hingheri, dusă fără manifestări de pizdă (de ambele sexe) isterică şi dacă în 5-30 zile nu e adoptată, e euthanasiată. Şi cine e prins că eliberează într-o veselie javre adoptate doar de scripto, dă puţin de dracu. Amenzi, pârnaie. Aiasta din nefericire n-au pus-o în lege minunaţii.

 

Ceea ce mă şochează e comportamentul ”depresivilor” care nu mai suportă să fie asociaţi cu România în urma acestei legi, repet copiată după model european. N-o să mă dau pe după deşt, că-s prea mare să reuşesc asta. Cam 90% din oamenii pe care îi cunosc nu îmi inspiră dragoste creştinească. (Poate una improbabilă, necreştină cu mamele lor care nu i-au educat.) Însă nu pot să văd cum să alegi o javră potenţial agresivă, – hai, trageţi aer în piept şi recunoaşteţi, că a deduce motivele pentru care o javră de pe stradă dă din coadă prietenoasă la mine, iar la mama mârâie şi dă să muşte e chestie care depăşeşte inclusiv capacităţile peştişorului de aur- în detrimentul unui om. Nu mă duce capul şi pace.

Şi iar nu pot să-l înţeleg pe un prieten care mi-a venit cu o egalizare aiuritoare: ”Nu te răzbuna pe maidanezi, eu ce ar trebui să fac? Să omor jumătate dintre şoferii români fiindcă unul mi-a ucis fratele?” Păi nu văd unde e posibilă comparaţia. N-a zis nimeni să ieşim cu ghioaga la vânătoare de javre şi nici să îi servim cu otrăvuri fiindcă unul a ucis un copil. Noi, ăştia care nu mai vrem câini vagabonzi pe străzi aşteptăm frumos hingherii să îi ridice şi să ne scape de ei. Cât despre costurile javrelor, repet, nu suntem suficient de bogaţi să aruncăm astfel de sume pe javre când copii cu autism de exemplu nu beneficiază de ajutor din partea statului. Punct.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s