Haluin şi telefoane

Halloween-ul se trage din Samhain , o sărbătoare celtă de comuniune cu celelalte lumi. Un irlandez probabil beat şi foarte sărac a avut ideea de a folosi în locul unor alte recipiente să utilizeze dovleacul pe post de felinar, după ce moş Columb ni l-a adus alături de cartofi, roşii, cacao, vanilie, (aferim!) (avocado mai nou) şi tutun – minte proastă de bărbat! Şi uite aşa se încurajează barbar distrugerea unor surse de hrană care ar putea fi folosite mai bine, ca de pildă pentru nişte minunate plăcinte cu dovleac.

 

Booon, ăsta fusă preambulul. De ce pizda mamii mamii mamii mele trebuie să serbez eu o sărbătoare despre care preoţii chiar din zonele ex-celtice sau emergent celtice spun că e păgână şi nu creştină? De ce pentru numele lui Dumnezeu tre să fac musai ceva numai fiindcă nişte americani tembeli se deghizează în tot felul de cretinisme? Acu dacă se aruncă-n gârlă tre să fac şi eu la fel?

Că cică dacă au ascultat telefoane şi în parohia lor şi în alte parohii e rău. Rău şi urât. Deşi am o bănuială extrem de profundă că cei care urlă cel mai rău că nu e moral şi decent, sunt nervoşi fiindcă nu sunt în stare să îi emuleze.

Dej ueeee !

3 răspunsuri la „Haluin şi telefoane

  1. Buna,

    te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi pe facebook poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, cu foto sau text. Unul este placat cu aur, altul cu rodiu.

    Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.

    Numai daca vrei, scuze de off-topic. 🙂

    Te pup si multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s