BCR banca pentru proşti

Da, recunosc am şi eu cardul Zâmbet de la ei. Aveam nevoie de card de RATB şi un card bancar pentru virarea unor bani. La momentul respectiv mi s-a părut oferta cea mai bună. (Nu mi se mai pare)

Azi pe când vegetam eu pe canapea gândindu-mă la cele sfinte, mă sună un nene de la nr. 0735 353 495. 

”Doamna C/ârcoteanu Mihaela?” Nu mă mai cheamă C/ârcoteau de ceva vreme iar în buletin îmi scrie şi Mihaela, dar e al doilea prenume. Zic că da, pe motiv că am mai primit telefoane de la persoane care nu ştiau de schimbarea mea de stare civilă şi care chiar aveau ceva să-mi spună.

”X-ulescu sunt (regret, nu i-am înţeles numele) de la BCR- Banca pentru locuinţe şi vă sun în legătură cu programul Prima Casă. ”

Îi povestesc că pe moment am unde locui şi nu intenţionez în viitorul previzibil să fac un credit.

”Noo, nu-i nicio problemă” zice nenea, ”programul se adresează şi celor care vor să economisească, pe o durată de minim 5 ani.”

Îi spun că pe moment nu am bani de economisit, dar o să iau în considerare oferta lui când o să am. Recunosc, aici sunt băsistă. Prima reacţie a fost să-l bag în pizda mă-sii, dar m-am cenzurat şi i-am răspuns politicos, emulând modul în care şeful statului spune că l-a placat la Anvers pe un posibil mituitor.

Dar din momentul acesta, conversaţia începe s-o ia spre suprarealismul păşunistic. 

”Şi când presupuneţi că veţi avea bani de economisit? Prin martie, prin aprilie? În vară?”

Io înţeleg că băieţii au program de îndeplinit şi normă de proşti de prostit. Dar – sfat de la Belle – dacă doriţi să nu fiţi băgaţi în pizda maternă în cel mai neaoş grai românesc, măcar aveţi bunul simţ să veriificaţi ÎN PROPRIA BAZĂ DE DATE cum îl cheamă pe ăla de îl deranjaţi. Iar dacă vi se dă un refuz delicat, nu intraţi cu picerele în refuzul omului, că uite aşa îndreptaţi posibilul consumator către o bancă concurentă. Şi vă mai alegeţi şi cu reclamaţie. Pe motiv că pot.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s