Propuneri de sporturi estivale la Mamaia: împuşcaţi reichprotectorul

Nu-mi place Mazăre. În general nu-mi plac jmecherii care au făcut avere în moduri dubioase şi care nu simt nevoia decât să epateze fără a aduce niciun fel de plus valoare. Nu-mi plac porcii misogini (nici scroafele misandre). Adică nu mă înţelegeţi greşit. Sunt eu însămi o mizantroapă, deci pot înţelege perfect că şi altcineva poate să nu suporte întregul mapamond sau măcar o parte semnificativă sau nu a lui. Nu suport însă mârlănia.

 

Iar azi tov. kommarad Mazăre, care nu se poate hotărî dacă vrea să pozeze în mareşal nazist sau în Che Guevara a sărit iar iapa. Că nu pot spune calul, câtă vreme numai despre muieri vorbea.

Se pare că Mamaia pe care o coordonează e un fel de paradis. Ai la îndemână o viaţă de noapte care ar putea cauza găuri şi în bugetul unui şeic arab, dar se pare că sub oblăduirea lui luminată ai ce face şi ziua, altceva decât să baţi terasele care au marfă identică la preţuri de la exacerbate la exagerate.

Se pare că există posibilităţi ample de safari:

– nu ai decât să te urci într-un bolid care să fi costat cât 2-3 case decente şi s-a deschis sezonul de pizde. Acum nu m-am lămurit prea bine dacă gazela prezentată în pliant aşteaptă să fie vânată – totuşi tot ce am învăţat la biologie mă îndreptăţeşte să zic că niciun animal sănătos nu ţine calea vânătorului/ prădătorului, dar cele bolnave o fac – sau e un mecanism de atragere a prăzii direct în capcană. În cazul în care e vorba despre un vânat inocent cu ochi umezi de căprioară, reveniţi la paranteză şi analizaţi. Mai toate animalele bolnave au atitudini ieşite din comun care au valenţe suicidare. Nefiind vorba despre canibalism – sper – e extrem de posibil ca eventualul vânător care va consuma o astfel de pradă să se aleagă cu amintiri de neuitat, de genul pe care le-a imortalizat Mărgineanu vorbind despre generica Raluca.

– dacă tatăl tău nu e miliardar în euro, există desigur şi alternative ne-a asigurat don primarele.Ca de pildă bird watching. Care pe româneşte s-ar traduce prin urmărirea păsăricilor. Acu n-aş vrea eu (ha!) să-i ud parada lui Mazăre, dar îmi permit să-i atrag atenţia că ultima oară când am auzit o discuţie despre subiect, urmărirea altor oameni cu binoclul poate avea urmări penale.

Problema mea e că în ambele cazuri or să apară impacturi negative de mediu: în primul caz gaze de eşapament, baterii epuizate şi deşeuri de cauciuc c, în al doilea caz  vom regăsi mai degrabă impactul datorat plasticului ambalajelor de bere şi seminţelor, precum şi munţi de coji de seminţe de dovleac sau floarea soarelui 

Personal aş prefera o alternativă mai eco, care să se potrivească mai bine atitudinii mele personale. Cum ar fi tratarea cu orange agent a oricăror plante care nu corespund.

 

Reclame

Un răspuns la „Propuneri de sporturi estivale la Mamaia: împuşcaţi reichprotectorul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s