Pe politician bagă-l la zdup preventiv. Ştie el ce a făcut

Dacă eşti român, sigur ai auzit lemele cum că femeia dacă o iubeşti trebuie să ţi-o baţi ca să-i demonstrezi dragostea nepieritoare pe care i-o porţi şi cum că trebuie să o baţi periodic fiindcă ştie ea ce a făcut.

Experienţa multimilenară ne arată că orice persoană care ajunge într-o poziţie de putere e coruptibilă cel puţin (şi că a fost de fapt deja coruptă, fiindcă cei care deja sunt în poziţii de putere nu vor permite niciodată şi nu au permis niciodată  să ajungă acolo oameni pe care nu-i pot ţine de coaie, câtă vreme simt pe coaiele lor mâinile altora, nu de alta dar altminteri riscă să şi le piardă în cel mai dureros mod) şi puterea corupe ulterior.

Eu cred că dacă-l iubeşti pe politicianul tău trebuie să-l trimiţi la zdup. Ştie el ce a făcut pentru a ajunge acolo şi ce a făcut ca să rămână acolo.

 

PS: nu-i postare nici anti-Voiculescu nici pro-Băsescu. Faptul că am o oarecare preferinţă personală către Antena 3 nu înseamnă că accept tot ce livrează în acea formă, fără să trec prin filtrul gândirii proprii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s