Sepia, blestemul bigoţilor

Bag io sama că există un motiv pentru care ovreii religioşi nu se ating de sepii, în calitate de fruPte de mare. Femelele sunt ok, dar masculii sunt anathemă pentru toţi bigoţii.

Teoria darwinistă spune că doar masculii mari după ce se bat ca chiorii ca să impresioneze damele au şansa să se împerecheze.

Realitatea crudă spune că dacă e deştept, masculul n-are nevoie să fie mare şi mai ales n-are nevoie să fie nici agresiv. Fiindcă masculii mici şi deştepţi se deghizează în femele, se strecoară pe lângă tipii mari şi tembeli care-şi scot ochii unii altora şi au şanse mari să devină taţi. Sunt atât de buni la deghizare încât uneori partea superioară pare a fi de femelă – cea întoarsă spre masculii feroce şi cea întoarsă spre femelă e de mascul.

Partea amuzantă e că în situaţiile de mai sus apar nEşte probleme cu ”Dumnezeu a lăsat să se împerecheze bărbatul cu femeea”:

– dacă sunt deghizaţi complet în femele pe parcursul acuplării, atunci probabil nici femelele de sepie nu-s complet hetero

– dacă sunt deghizaţi juma juma, atunci au toate şansele ca tipii mari şi tembeli să se acupleze cu ei ceea ce înseamnă că-s lejer bi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s