Despre talibanii români

Cu un pic de teamă

 

http://www.catchy.ro/temerile-talibanului-roman/93978

Reclame

3 răspunsuri la „Despre talibanii români

 1. Talibanii care nu erau români au intrat în ţara prostituţiei legale, a ierbii decriminalizate şi a cluburilor FKK.

  Şi cum au intrat ei, autorităţile au hotărât că femeile care iau contact cu ei (venind din instituţiile de stat) trebuie să poarte mâneci şi pantaloni lungi, publicul băştinaş care trece pe lângă ei să nu mănânce sandviş cu porc în public, oamenii cărora ei le fură ceva să nu reacţioneze, iar elevele de la şcolile din vecinătate să poarte uniforme încheiate până la gât.

  Adică au fost de ajuns câteva mii de analfabeţi ca să contamineze a 4-a economie din lume şi să restrângă drepturile băştinaşilor. Într-un mod pe care Hitler însuşi, la vremea lui, nu l-a putut face. Sau n-a vrut să-l facă.

  • Doamnă, nu e vina mea că la intrare nu li s-a spus clar,”În bătătura mea, nu mişti în front. Te ajut cu drag dacă ai nevoie de ajutor, însă nu dai cu knutul. Vrei să fie ca acasă, aia e direcţia, trap săltat acolo!”

   • „Cei care ar fi trebuit să le spună ceva clar” au spus-o altora. La fel de clar. Despre educaţie sexuală, decriminalizarea ierbii, club FKK. Şi despre Constituţie. Cu aluzii la ţepe şi la Vlad Ţepeş.

    Acum se folosesc de braţul înarmat sau nu al talibanului îmbăsmălit ca să pună şi în practică ceea ce au spus. Fiindcă talibanii catolici şi protestanţi au îmbătrânit şi au murit, iar cei ortodocşi sunt prea puţini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s