Cur-iozităţi personale

Findcă io sunt mai sadică aşa din fire mi-aş dori să aflu poziţia acelora mai articulaţi dintre semnatarii petiţiei pentru definirea familiei ca fiind un bărbat ş-o femeie faţă de următoarele subiecte:
– ăla care a spart codul Enigma al nemţilor şi a făcut posibilă câştigarea Bătăliei Angliei a fost un matematician de geniu, niţel gay. Problema e că în cazul în care câştigau nemţii, nu doar perverşii ăia nenorociţi ar fi fost exterminaţi de către măreaţa rasă ariană în funcţiune. Însă în cazul în care nu ştiau aceşti admiratori, lui Hesse şi Goering nu le-a adus nimeni la cunoştinţă că triburile germanice şi-au dat check-inul în zona central europeană niţel după ce dacii au ridicat piramidele din Egipt şi că prin metisarea lor cu nobilii romani cuceritori au produs o rasă teoretic mai nobilă şi cu ceva mai multe drepturi, aşa că îi socoteau pe români în aceeaşi oală cu slavii. Şi anume destinaţi exterminării pentru a permite arianilor să aibă o curte mare şi septică în care să îşi implementeze teoriile eugenice.
– o serie de voievozi (unii chiar semnificativi) aparent au încercat să meargă pe două cărări după cum spun publicaţiile de scandal ale vremurilor
– în perioada neolitică, trupele de şoc care aveau răspunderea de a proteja tribul erau formate din războinici gay de conjunctură
şi să nu uităm cireaşa de pe tort:
– Sparta. Mulţi dintre aceşti vajnici creştini au fost auziţi şoptind romantic ”ahu, ahu, ahu, this is Sparta!”. Şi îi dau pe spartani ca exemplu – deşi ăia erau nişte vecini extrem de deranjanţi, nu doar pentru că le răpeau băieţii ca să îi iubească ci pentru că le tăiau gâturile ca să aibă mai mult pământ. Mno. Deşi acei războinici minunaţi au reuşit semi-imposibilul să-l oprească suficient pe Xerxes şi gaşca lui cât să se mobilizeze restul de cetăţi state ale Greciei – iar în urma acestui sacrificiu eroic le putem mulţumi pentru democraţia de sorginte greacă, filozofia greacă, Legendele Olimpului, dar şi pentru faptul că Imperiul Roman a fost o structură relativ democratică, bazată pe capacitatea cetăţenilor de a accede în funcţii superioare indiferent din pizda cui au ieşit pe lume şi nu în cazul în care ar mai fi existat vreun Imperiu Roman, un imperiu bazat pe caste. Dar în absenţa unui Imperiu Roman, lumea n-ar mai fi fost binecuvântată nici cu creştinismul nici cu islamul, creştinii probabil fiind o extrem de obscură sectă iudaică. Precum cea a evreilor mesianici. Dacă n-aţi auzit de ei, căutaţi cu încredere pe sfântul goagăl. Ergo tot scandalul legat de cine în ce gaură se fute ar fi fost extrem de improbabil, religiile vechii Europe negăsind urmăritul aşternuturilor credincioşilor ca fiind o obligaţie vitală a preoţimii.
Deci fără gay, lumea ar fi fost niţel altfel. Sau poate chiar deloc.

Reclame

2 răspunsuri la „Cur-iozităţi personale

  1. Eu am o singura curiozitate, pentru organizatori: chiar n-aveti ceva mai bun de facut decat sa va mobilizati pentru a interzice niste drepturi pe care altii oricum nu le aveau?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s