Un exemplar de blondă rasată

E o vomă (și atributul ăsta a primit nominalizarea nr. 10, primele 9 nefiind totuși potrivite pentru până în ora 12) de melodie la Romantic FM care-mi toacă mie nervii când mi-i lumea mai dragă.
M-am bucurat cân au renunțat să mai difuzeze porcăria aia manelistă cu nuș ce ochi verzi a lui Randi/ Morandi, ghinion, am făcut-o prea devreme.
Un june cu prune-n gură se bălăcește în propria mizerie în care s-a scufundat deoarece juna blondă cu care a petrecut o vară ș-o iarnă l-a abandonat. Și fiindcă junelui mascul îi șade bine disperat, puțind a depresie și a suferințele lui Werther, se declară la pământ și indispus să se ridice.
Nuș cum să-i povestesc – și să le povestesc și celor care empatizează cu el dar ca să o citez pe o doamnă ”pizda are prețul ei”. (Da, știu, și pula, dar despre asta vom vorbi în altă analiză pe text, când oi mai auzi-o pe Delia văicărindu-se că aia are și ea n-are. )
Când tu o alegi fiincă ”ți se pare un exemplar de blondă rasată/ superdotadă”, apăi tinere, pregătește-te să achiți prețul. O femeie care acceptă să fie percepută ca ”un exemplar”, e o femeie mercantilă. Și ori decartezi banul, ori îți faci un stoc serios de batiste pe care să le fluturi la gară. Sau cu care să-și ștergi mucii să nu se întindă până pe piept.
Dacă-ți alegi partenera doar după atribute la modă, practic nu formezi o relație ci negociezi cum o poți folosi pe post de accesoriu cu care să rupi gura competitorilor. Deci dama e îndreptățită să ceară dovezi materiale ale aprecierii tale. Vorbitul ca un puștan de 3 ani într-o criză de tantrum și vinilurile cu Janet Joplin nu sunt atât de impresionante încât să îi mențină atenția. Dacă vrei să ai o relație bling-bling, atunci pregătește-te să investești în strălucirea accesoriului feminin. C-altminteri singura audiență o să rămână băiatul care livrează pizza și care va da din cap îndatoritor și simpatetic până își încasează banii și bacșișul.

Vrei o relație? Atunci identifică ce-ți dorești într-una și caută pe cineva cu interese asemănătoare. Altmineri o să o ții dintr-o decepție în amor în altă decepție în amor și curând o să se sature oricine să  ”te numere” până când îți puți ție însuți atât de mult încât decizi să ieși din băltirea fals dureroasă în care te scalzi precum porcii în rahat.

În concluzie?
Trimiteți textierii cretini la muncă cinstită sau în intersecție. Și dacă vrei să cânți, ia niște ore de canto. Sau măcar la un logoped decent.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s