Mercurialul pizdii

 

 

Suntem o specie extrem de toxică, care se bălăcește în rău cu mai multă voluptate decât un porc în nămol. Avem o relație atât de specială cu starea de rău încât ne educăm că nu ne poate fi bine cândva dacă nu trăim plenar și intensiv acum experiența nefericirii.

 

Și evident, un capitol distinct al nefericirii trăite plenar și intensiv e compararea obsesivă a ceea ce nu mai e cu ceea ce a fost. Femeile se plâng că bărbații nu mai au eleganța și cavalerismul de odinioară și bărbații se plâng că habar n-au ce vor. Uită însă că femeia actuală e definită de vreo mie de ani de servitute creștină și încă vreo alte două de poziție intermediară între om și animal de povară. Darwin ne învață că supraviețuiea e doar a celor mai adaptați și adaptabili, deci domnilor, suntem ceea ce a produs procesul evolutiv. În cazul de față procesul educațional al bărbaților asupra femeilor. Prevăd că niște domni se vor simți lezați. Ghinion. Dar când dintre o femeie care permanent are pretenții și te trimite la dracu cu cărți să faci ceva pentru ea și una care face singură această călătorie inițiatică și treaba în sine, bărbații preferă compania primeia, concluzia poveștii e că vă validează relațiile toxice. Când alegeți să stați în compania unei fufe în locul unei doamne, atunci vă meritați locul și sunteți mândrii generatori ai unei noi generații de ne-doamne. Fiindcă funcția creează organul și exercitarea funcției desăvârșește organul. Ori de câte ori alegeți să plătiți pentru ceva ce nu ar trebui să aibă costuri în bani, doar ca să vă scutiți de achitarea investiției în energie, timp, atenție, mai puneți o solidă cărămidă la ridicarea unei relații toxice. Și precum se știe, dacă ”toate femeile IE curve/ scroafe/ isterice” prin decret președințial, atunci n-ai de ce să ieși din cercul în care femeile n-au calitatea dorită și să îți alimentezi nevoia de a fi frustrat prin găsirea de motive de a fi frustrat. QED. Atât de simplu. (PS: totuși sunt curioasă când ai avut timp să dai bună ziua tuturor femeilor de pe pământ ca să îți permiți așa o etichetare.)

Și voi, și noi. Voi mai rapid, noi mai lent. Fiindcă încă nu suntem obișnuite să vă fim egale, cel puțin legal vorbind și încă nu ne descurcăm cu statutul ăsta prea bine în lipsa unei educații corecte și coerente.

Nu e nouă moda asta masculină de a se văicări că nu mai sunteți priviți cu respectul și venerația secolelor trecute. E permanent pe val de când niște doamne au decis că e nevoie de o revoluție și-au pus ciorapi albaștri și au ieșit în stradă să-și ceară drepturile acelea.  Și nu e prima mea diatribă pe această temă. Dar s-a întâmplat să fiu nervoasă și să dau și peste un text lacrimogen care m-a scos și mai tare din țâțânii mei cu de patru ori îndepărtate origini teleormănene. Se plânge retoric dl. Eftimie (http://eftimie.net/unde-disparut-cavalerismul/) că nu mai sunt doamne ca-n interbelic care știau a ține și o gospodărie și o reuniune și a căzni vreun instrument și a avea o conversație în vreo 2 limbi vii sau moarte. Mai sunt, chiar dacă extrem de puține. Dar același domn Eftimie trece sublim cu vederea că domnii de atunci știau să se poarte cu eleganță nu doar cu doamnele epocii ci și cu servitoarele și cu prostituatele la care se duceau să-și rezolve discret hormonii pe care aceleași doamne respectabile nu îi linișteau – deoarece era o ocupație nedemnă de o doamnă adevărată. Ba aș zice că unul dintre domnii adevărați ai acelei epoci avea față de curva pe care o plătea la bordel mai mult respect decât afișează masculii acestei epoci față de soțiile lor.

Aici nu neg, vina o poartă și femeile și bărbații din generațiile intermediare care au neglijat în educația odraslelor aspectele care țin de ordinea socială și de respectul de sine al fiecăruia, scoțând nenumărați domni și domnițe Goe pe bandă rulantă.

 

Dacă s-a trecut de vârsta critică a unor 20-25 de ani, oftatul după pierderea acestor social skills – ca să mă dau trendy nu mai e deloc folositor, e de fapt măsura eșuării ca adult.

Fiindcă a arunca vina ta pe alții nu e un obicei folositor pe termen lung ci extrem de toxic.

Și se vaită dl. Eftimie. Că femeile sunt needucate, că nu vorbesc suficiente limbi străine, că nu au grație, că nu sunt în stare să poarte o conversație mai lungă de 5 minute, că sunt grase. Cu toate astea știu prea mulți bărbați incapabili să se exprime coerent în limba română – pe care cică au supt-o de la doamnele mamelor lor, care văd o invitație la dans pe care să o adreseze vreunei partenere ca fiind o caznă care l-ar fi răpus pe însuși Hercule (iar ei logic, sunt mai fragili de constituție), care nu-s în stare să înceapă o conversație, care sunt organic incapabili să asculte o femeie 5 minute chiar dacă ea are ce spune, nu emite doar o serie de onomatopee și care etalează cu un prost gust desăvârșit niște burți de bere, bărbi nerase sau  de pe vremea lui Ipsilanti pe ștrasse fără vreo apăsare existențială.

 

Dar cireașa de pe coliva lamentației e faptul că prețul pizdii e în cădere liberă. Fiindcă în dulcele grai românesc îi zice pizdă, nu mnioașcă. Și dacă tot zici ceva, asumă-ți termenii, nu te mai da artistic pe după piersic.

 

Așa că o să lansez în pustie, ca de obicei o serie de întrebări pentru potențialii purtători de 1 și respectiv 5 în CNP:

  • Dacă-ți pare ieftină și proastă, atunci de ce îți irosești arginții și timpul pe ceva de calitate îndoielnică?
  • De ce puneți în spinarea noastră obligația de a vă purta voi ca niște cavaleri? Nu cred că vreo femeie și-a educat copilul să se definească folosind apelativul colocvial ”bă coae”.
  • Dacă ți se pare că femeia e superficială, de ce stai în preajma ei?
  • Dacă te plângi că te tratează diva ca pe un sponsor, de ce îi iei ” apă cu mentă, lămâie și un scuipat de vodcă în ea pentru 15 lei paharul”?
  • Dacă te oripilează costurile scăzute ale pizdii de azi, de ce nu intri într-o binevenită pauză de celibat și întărire a relațiilor cu mâna dreaptă? Sau dacă te irită faptul că pizda are un preț.

 

Fiindcă niciunul dintre domnii din interbelic n-ar fi așteptat de la doamna pe care o invitau în oraș să-și plătească consumația sau biletul la teatru. (Și o duceau la teatru nu la manele sau filme îndoielnice!)

 

O bună prietenă avea o expresie extrem de trivială: ”pizda are preț”. A nu se înțelege aici că pula-i gratis. Că e departe de a avea costuri 0.

Nu neg, e tristă expresia și extrem de brutală. Dar adevărată. Fiindcă orice acțiune are o reacțiune sau o consencință pe care ori ți-o asumi de la bun început, fie te izbește ca baltagu-n creștet.
Și nici nu neg că toate lucrurile de pe lumea asta au un preț. Nu întotdeauna financiar. Sexul nu are cum să fie o excepție.

Dar pentru numele lui Dumnezeu, încetați să mai prețăluiți exclusiv pizda și începeți să vă concentrați asupra femeii! Sau cel puțin nu vă mai lamentați ca niște patriarhi biblici retrași în pustiu la o șuetă mică cu Dumnezeu că atrageți doar femei care vă golesc buzunarele.

 

Însă domnilor de azi să nu îndrăzniți să uitați că niciunui domn din binecuvântatul interbelic nu i-ar fi dat prin cap să pună egal între o femeie și o pizdă. O femeie care se respectă ARE o pizdă, nu ESTE una.

Reclame

2 răspunsuri la „Mercurialul pizdii

  1. Ok, iti inteleg primele idei, referitor la faptul ca femeile au fost asuprite etc. Insa in momentul actual, aveti lumea la picioare, libertate cat cuprinde. Asadar, de ce nu se vad lucruri bune dupa voi ? Ci in schimb, pozele in pizda goala sunt la ordinea zilei ?! Ei vezi, eu asta nu „percep”…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s