Despre mitingul psd

Io cred că Dragnea are dreptate.
Mitingul de sâmbătă a fost un mare triumf. Unul cu adevărat mai mare decât al Simonei Halep la Roland Garros.
 
Doar că nu pentru psd.
 
Mitingul psd a reușit să facă ceva ce Opoziția nici nu cred că ar fi putut să viseze.  Evident, rămâne la latitudinea Opoziției dacă va face ceva cu acest cadou sau o să-l lase să se irosească.
Mitingul psd a reușit să facă următoarele:
– a reușit să enerveze zona Moldovei, zonă tradițional client captiv al pds. Atunci când transportatorii au dorit să intre în București, nu s-a putut. Când psd a adus mitingiștii, s-a putut. Mai mult, s-a putut pune la dispoziția autocarelor venite cu susținători parcarea Casei Poporului… Deja sună a discriminare urâtă.
– a reușit să șucărească niște oameni care au fost aduși cu japca. Și a reușit să irite mulți oameni care se tem că va exista o revenire către un sistem politic în care șantajul va fi un instrument perfect acceptabil social.  Iar orice om din zona de vânzări știe că un client nemulțumit îți poate pune pe fugă chiar și 100 de potențiali clienți. Iar dacă-i influencer, chiar mai mulți.
– mass media a reușit să arate următoarele lucruri: mizeria lăsată în urmă de către susținătorii psd, aspectul fizic foarte puțin fericit al unora dintre participanți, discursurile incoerente și/sau ilogice ale acestora. Reacția viscerală a multora dintre cei 60% care nu s-au obosit să iasă la vot, va fi să se disocieze cognitiv de aceștia.
Reacția multor oameni pe care îi știu, din toate părțile spectrului politic la acest tur de forță este de genul ”Să mori tu că poți să-mi impui asta? Pe bune? Chiar crezi că sunt la fel de prost ca ăștia care au venit la miting?”

DACĂ Opoziția va reuși să preia la fileu aceste mingi, e extrem de probabil și  posibil să poată da cu psd definitiv de pământ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s